v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Velice kvalitní kuch.robot zn.Eurofit Master z titanu více informaci na tel.fotky pošlu emailem.

Cena: 9 500 ,-Kč

Číslo inzerátu:  275702
Vloženo:  09. 01. 2010
Změněno:  09. 01. 2010
Druh:  nabídka
Kraj:  Jihočeský
Okres:  Český Krumlov
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Jiří Slušný
Město:  Omlenice
Kraj:  Jihočeský
Okres:  Český Krumlov
Telefon:  +420724715413
Další inzeráty od inzerenta >>

robotEurofit Master - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Novy tyvovy mixer ponor y s prislus
Novy ponorny mixer s prislusenstvim. Zabaleny
Kuchyňský roboti 500,-
Konvice na kávu Bialetti
Značka: Bialetti Konvice na kávu Bialetti Dama 6 šálků - Známky používání: ne - Funkční: ano - Kompletní: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození Typ ovládání: mechanické Model: Lady Materiál: kov, plast Průměr [cm]: 10  Výška [cm]:  22  Kapacita [šálků]: 6 Typ: espresso Určení: mletá káva Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 404,-
Konvice na espresso Cilio
Značka: Cilio Konvice na espresso Cilio 342024 4 šálky - Známky používání: ne - Funkční: netestováno, ale předpokládá se plná funkčnost - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození Typ ovládání: mechanické Model: 342024 Materiál: nerezová ocel Typ: espresso Určení: zrnková káva, mletá káva Vhodné na všechny typy včetně indukce Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 541,-
Espresso Aeternum Bialetti
Značka: Aeternum Bialetti Espresso Aeternum Bialetti Aeterna - Známky používání: ne - Funkční: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození Typ ovládání: mechanické Model: Aeterna Objem zásobníku na vodu: 1 šálek Typ: espresso Určení: mletá káva Materiál: hliník Rozměry: 7 x 13 cm Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 296,-
Moka konvice Monix
Značka: Monix Moka konvice Monix M750003 na 3 šálky - Známky používání: ne - Funkční: netestováno, ale předpokládá se plná funkčnost - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození Typ ovládání: mechanické Model: M750003 Objem zásobníku na vodu [ml]: 150 Typ: espresso Určení: mletá káva Barva: kámen Materiál: hliník, plast Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 368,-
Moka konvice Pedrini
Značka: Pedrini Moka konvice Pedrini 02CF036 - Známky používání: ne - Funkční: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Kompletní Typ ovládání: elektronické Model: 02CF036 Objem zásobníku na vodu [ml]: 100 (2 šálky) Typ: espresso Určení: mletá káva Vybavena ergonomickou a protiskluzovou rukojetí a víkem pro snadné otevření horní nádoby Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 838,-
Kávovar Ilsa
Značka: Ilsa Kávovar Ilsa 2255604 na 4 šálky - Známky používání: ne - Funkční: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Kompletní: ano Typ ovládání: mechanické Model: 2255604 Objem zásobníku na vodu [ml]: 320 Typ: kávovar Určení: mletá káva Kávovar Ilsa Omnia s indukčním dnem, Materiál: nerezová ocel Barva: stříbrná barva Kapacita 4 šálky Hmotnost položky 0,5 kg Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 389,-
Moka konvice Bialetti
Značka: Bialetti Moka konvice Bialetti Induction 'R' Stovetop - Známky používání: ne - Funkční: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození Typ ovládání: mechanické Model: 0007254/CN Objem zásobníku na vodu [ml]: 170 ( 4 šálky) Rukojeť proti opaření: rafinovaný design, ergonomická a s protiskluzovou úpravou Vhodné pro všechny varné desky, včetně indukčních Materiál: nerezová ocel Typ: espresso Určení: mletá káva Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 455,-
Konvice na kávu Bialetti
Značka: Bialetti Konvice na kávu Bialetti 1164 - Známky používání: ne - Funkční: ano - !!! Detailní stav: včetně původního obalu, lehce znečištěné - Kompletní: ano Typ ovládání: mechanické Model: Moka Express Objem zásobníku na vodu [ml]: 230 Typ: kávovar, espresso Určení: mletá káva Vyrobeno z odolného leštěného hliníku v jedinečném osmibokém tvaru Espresso připravené za 4 až 5 minut  4 šálky Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 501,-
Kávovar Bialetti
Značka: Bialetti Kávovar Bialetti 1167, Oceana - Známky používání: ne - Funkční: netestováno, ale předpokládá se plná funkčnost - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Kompletní: ano Typ ovládání: mechanické Model: Moka Express Export Objem zásobníku na vodu [ml]: 810 Typ: kávovar, espresso Určení: mletá káva Vyrobeno z odolného leštěného hliníku v jedinečném osmibokém tvaru Výklopný horní díl a výtok s bočním výtokem poskytují větší pohodlí Ruční mytí teplou mýdlovou vodou a opláchnutí; Vyrobeno v Itálii . Měří 10 x 20 cm Barva: stříbrná Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 1 059,-
Moka konvice Bialetti
Značka: Bialetti Moka konvice Bialetti La Mokina 1/2 šálku - Známky používání: ano - Funkční: ano - Detailní stav: bez poškození, lehce kapky vody na povrchu, uvnitř čisté - Kompletní: ano Typ ovládání: mechanické Typ: kávovar Určení: mletá káva Model: La Mokina Objem zásobníku na vodu [ml]: 40 Objem: 1/2 šálku Materiál: hliník, plast Barva: stříbrná, černá Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 311,-
Konvice na espresso
Značka: Mauviel Konvice na espresso Mauviel 4470.02 - Známky používání: ne - Funkční: netestováno, ale předpokládá se plná funkčnost - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození - Kompletní: ano Typ ovládání: mechanické Model: 4470.02 Objem zásobníku na vodu [ml]: 750 Typ: espresso Průměr: 6 cm Vhodná na indukci Materiál: nerezová ocel Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 4 805,-
French press Bodum
Značka: Bodum French press Bodum Brazil set se sklenicemi - Známky používání: ano - Funkční: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození Typ ovládání: mechanické Model: K1548-01-10 Objem zásobníku na vodu [ml]: 1000 Typ: kávovar Určení: mletá káva Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 406,-
Moka konvice alessi
Značka: alessi Moka konvice alessi 9090/M 500ml stříbrná - Známky používání: ano - Funkční: netestováno, ale předpokládá se plná funkčnost - Funkčnost tohoto produktu nešlo bohužel otestovat. Na produkt ode mě však máte záruku 12 měsíců a v případě jakéhokoliv problému není problém zboží vrátit nebo reklamovat. - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené - !!! Lehce poškrábané Typ ovládání: mechanické Model: 9090/M Objem zásobníku na vodu [ml]: 500 Typ: espresso Určení: mletá káva Vhodné pro indukci Materiál: 18/10 nerezová ocel zrcadlově leštěná s magnetickým dnem Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 2 216,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: