Quantcast

Na TV Nova se vrací seriál Odznak Vysočina se třetí řadou

| redakce | tisk | názory

Po osm nedělních večerů se diváci budou opět setkávat s kompletní pětici vyšetřovatelů pod vedením kapitánky Dany Skálové (Monika Hilmerová). Vrátí se i další členové jejího týmu - Kateřina Vlčková (Simona Hába Zmrzlá), Petr Bach (Martin Hofmann), Karel Šmíd (Michal Suchánek) a Václav Kocián (Patrik Děrgel).

Ty stejně jako v předchozí sérii doplňuje Julie Maxová (Martina Jindrová), plukovník Valtr Kožíšek (Pavel Řezníček), státní zástupkyně Renata Trpáková (Barbara Lukešová) a soudní lékař Jaroslav Havránek (David Máj). První díl s názvem Divoženka uvede TV Nova v neděli, ve 20:20 hod. 12. května.

Seriál Odznak Vysočina. Na snímku Patrik Děrgel a Martina Jindrová (foto: TV Nova)
▲ Seriál Odznak Vysočina. Na snímku Patrik Děrgel a Martina Jindrová (foto: TV Nova)

   
Vedle hlavních postav se ve třetí řadě vrátí i řada známých herců ve vedlejších rolích - například Kristýna Nováková, Robert Mikluš, Pavel Soukup, Jan Šťastný, Pavla Gajdošíková, Jan Hrušínský či Ivana Andrlová. Stejný zůstává i režisérský tandem - Marek Najbrt a Andy Fehu.

Třetí řada se naopak, na rozdíl od předchozí série, nebude vracet do minulosti, spojovací linkou bude tentokrát naplňování osobních ambicí, a to i za cenu jednání na samé hraně zákona. Nově se pak diváci mohou těšit například na Sašu Rašilova, Marka Daniela nebo Martinu Preissovou, kteří se v této sérii objeví v epizodních rolích.   

Seriál Odznak Vysočina. Na snímku Monika Hilmerová a Martin Hofmann (foto: TV Nova)
▲ Seriál Odznak Vysočina. Na snímku Monika Hilmerová a Martin Hofmann (foto: TV Nova)

I tentokrát je děj jednotlivých kauz inspirován skutečnými případy a s realistickým ztvárněním policejních postupů opět pomáhá odborná poradkyně, vrchní komisařka Renáta Miková. Protože se tentokrát vyšetřování bude týkat i dětí a mladistvých, stala se novou odbornou poradkyní Petra Wünschová z centra Locika a kriminalisté budou spolupracovat také s OSPOD (Orgán sociálně-právní ochrany dětí). Veškeré pátrání bude znovu zasazeno do malebného prostředí Vysočiny s její krásnou a romantickou přírodou.

Pro TV Nova seriál vyrábí produkční společnost Bionaut.

zdroj: Nova

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články