Quantcast

Sat.1 emotions a Kabel Eins Classic v nabídce M7 Deutschland

| redakce | tisk

Společnost M7 Deutschland rozšiřuje programovou nabídku své distribuční platformy o další stanice ve vysokém rozlišení (HDTV). Od 1. října 2021 budou v nabídce operátora stanice Kabel Eins Classics HD a Sat.1 emotions HD.

Po zařazení nových stanic bude společnost M7 Deutschland nabízet všechny tři placené televizní kanály skupiny Seven.One Entertainment Group. Třetí program, ProSieben FUN, je již delší dobu dostupný v nabídce M7.

Programy Sat.1 emotions a Kabel Eins Classics budou součástí velkého balíčku Family HD a tarifu Premium HD.

Služby M7 Deutschland využívá v Německu, Rakousku, Švýcarsku a Lucembursku více než 150 operátorů. K distribučním účelům pro M7 Deutschland slouží transpondéry na satelitu Eutelsat 9B (9°E). Signály jsou kryptované systémy Conax a Videoguard.

"Atraktivní a rozmanitá televizní nabídka je pro provozovatele sítí rozhodujícím přínosem k upevnění loajality zákazníků a posílení jejich pozice na trhu v konkurenčním prostředí. Naše partnery podporujeme kvalitními televizními balíčky, které rozšiřujeme o SAT.1 emotions a Kabel Eins CLASSICS se dvěma silnými a žádanými kanály," řekl Marco Hellberg, jednatel společnosti Eviso Germany GmbH, obchodního partnera M7 v Německu.

zdroj: satnews.de + vl.info





Reklama




Vybrané články