Quantcast

Joyne podala návrh na konkurz

| redakce | tisk

Včera 12. dubna provozovatel nizozemské satelitní platformy Joyne podle internetové stránky faillissementsdossier.nl podal návrh na konkurz. Joyne se sídlem v Drachtenu byla založena 5. prosince 2016. Od léta 2017 Joyne nabízí nizozemským divákům programový balíček prostřednictvím satelitu Eutelsat 9B (9°E).

O rok později byla nabídka rozšířena o nabídku kanálů pro belgické zákazníky.

Navzdory úpadku distribuce televizních a rozhlasových programů Joyne prozatím pokračuje. To by mohl naznačovat možný restart Joyne, zejména proto, že na webu Joyne nejsou žádné informace o bankrotu.

Platforma Joyne (foto: satkurier.pl)
▲ Platforma Joyne (foto: satkurier.pl)

Platforma Joyne nabízí kanály NPO, RTL Nederland, Talpa Network, Discovery Networks, ESPN, Viacom Networks, Muziekkiosk, VRT, regionální veřejnoprávní stanice a také erotické programy Scret Circle a Dusk TV. Provozovatel nabízí také řadu rozhlasových stanice. Nabídka Joyne je určena především pro Holanďany, kteří chtějí sledovat holandské kanály na dovolené v zahraničí. Kanály jsou kryptovány systémem Conax.

Balíček Travel Lite stojí 13 eur měsíčně a Basis 22 eur měsíce (v obou případech při pořízení služby na dobu jednoho roku).

zdroj: satkurier.pl + totaaltv.nl + broadcastmagazine.nl





Reklama




Vybrané články