Quantcast

RTVS během léta přinese divácký hit Babylon Berlín

| redakce | tisk

Od pondělí 6.7.2020 se na obrazovky RTVS vrátí populární výpravný seriálový hit HBO - Babylon Berlín. Diváci se mohou těšit na dva díly za sebou každé pondělí ve 22:00 hodin na programu RTVS Dvojka.

Děj je zasazen do divokých 20. a 30. let v německé metropoli a potěší milovníky válečné tématiky, ale i fanoušky krimi a historie.

Berlín se v roce 1929 zmítá v nepokojích - v ekonomice, kultuře, politice ale i podsvětí. Téměř všechno a všichni stojí před obrovskými změnami.

Babylon Berlín (foto: RTVS/HBO)
▲ Babylon Berlín (foto: RTVS/HBO)

Seriál Babylon Berlín ukazuje kontrasty velkoměsta. Chudoba a nezaměstnanost versus bohatství a požitkářství vyvolených. Hlavní postavou je Gereon Rath, mladý inspektor z Kolína, jehož převelí, aby čelil berlínské mafii. Pornografie, obchod s drogami a zbraněmi... Spolu s kolegy Charlotte Ritterovou a Brunem Wolterem budou muset čelit mnoha nástrahám i jednomu obrovskému skandálu.

Seriál Babylon Berlín je nejdražším německým filmovým dílem s rozpočtem 55 milionů eur a německá média ho považují za milník, začátek nové éry či mistrovský počin. Velký ohlas už má i v zahraničí. Zatím poslední, 3. série, měla premiéru počátkem tohoto roku. Tvůrci plánují i pokračování, jehož produkce by měla začít na přelomu příštího roku.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články