Quantcast

Liga mistrů nebude na AzTV a Idman

| redakce | tisk

Provozovatel ázerbájdžánské sportovní stanice CBC Sport oznámil získání vysílací práv pro řadu sportovních akcí ve fotbale. Tato bezplatná privátní stanice získala práva na Ligu mistrů UEFA a Evropskou ligu UEFA a také Ligu národů.

CBS Sport má vysílací práva také pro kvalifikační zápasy na Euro 2020 a ME 2022.

Práva CBS Sport pro výše uvedené fotbalové soutěže jsou exkluzivní pro území Ázerbájdžánu. CBS Sport vysílá FTA v HD rozlišení v evropském svazku na satelitu Azerspace 1 (46°E), na kmitočtu 11,135 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK. Některé své pořady kryptuje v systému BISS ale tato distribuce může zcela skončit, pokud budou tlaky ze strany organizátorů, vysílatelů a operátorů. Zvláště po získání atraktivních vysílacích práv...

Práva na play-off a skupinovou fázi Ligy mistrů UEFA a také utkání Ligy mistrů dříve vlastnil státní televizní kanál AzTV, fotbalové přenosy vysílal také na vlastním sportovním programu İdman Azərbaycan.

Kanál İdman Azərbaycan. se vysílá rovněž přes satelit Azerspace 1 (46°E) ale ve svazku střední Asie. Vysílání je šířeno FTA a některé přenosy jsou zakódovány systémem BISS na kmitočtu 11,175 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK. Na této frekvenci se také vysílá program CBS Sport v SD rozlišení.

zdroj: satkurier.pl + haqqin.az





Reklama




Vybrané články