Quantcast

French Open v Ultra HD rozlišení

| redakce | tisk

U příležitosti 30. výročí tenisového turnaje French Open, francouzský veřejnoprávní vysílatel France Télévisions přichystal pro své diváky velkolepý dárek - divákům poskytne volný přístup ke speciálnímu Ultra HD kanálu, který bude dostupný ve francouzské pozemní televizi a na satelitu.

France Télévisions a French Tennis Federation ve spolupráci s TDF a Fransat, dceřinou společností Eutelsatu, po dobu dvou týdnů poskytnou 4K signál hřiště Philippe-Chatrier, hlavního místa Roland-Garros. Všechna utkání budou snímány produkčním kanálem France Télévisions.

French Open ve 4K, foto: Eutelsat
▲ French Open ve 4K, foto: Eutelsat

Živé přenosy budou probíhat od 27. května do 10. června 2018 a budou dostupné pro diváky bezplatné satelitní platformy Fransat (Eutelsat 5 West A,5°W) na 444. pozici v EPG. V Paříži a regionu Île-de-France, stejně tak i v Nantes a Toulouse bude Ultra HD kanál dostupný na klasickou pozemní anténu v DVB-T2/HEVC na 81. nebo 82. pozici v EPG.

Ultra HD/4K vysílání nabídne divákům nevídaný zážitek ze sledování s kvalitou 4x vyšší než nabízí stávající HD vysílání a také s 2x vyšším počtem snímků za sekundu.





Reklama




Vybrané články