Quantcast

Polsat kupuje podíl v Eleven Sports

| redakce | tiskobrázek k článku: Polsat kupuje podíl v Eleven Sports

Společnosti Eleven Sports Networks Ltd. a Telewizja Polsat Sp. z o.o. navázaly strategickou spolupráci na polském trhu. Společnosti uzavřely dohodu, podle které Telewizja Polska Sp. z o.o. získala významné podíly v polské společnosti Eleven Sports Network Sp z o.o., čímž se stala strategickým partnerem v Polsku.

Telewizja Polsat, společnost ze skupiny Cyfrowy Polsat, uzavřela smlouvu na získání 50 procent plus jednoho podílu společnosti Eleven Sports Network sp z o.o., zabývající se produkcí a distribucí sportovních kanálů na území Polska. Cena za podíl byla stanovena na 38 mln eur.

Transakce umožní společnosti Eleven Sports Network posílit svoji pozici nejdynamičtěji se rozvíjejícího hráče na sportovním televizním trhu v Polsku a posílit programovou nabídku stanice Eleven Sports.

Diváci kanálů Eleven Sports v Polsku mohou nadále sledovat sport na nejvyšší úrovni, včetně španělské La Liga Santander, německé Bundesligy, italské Serie A TIM, The Emirates FA Cup, závody Formule 1 a také polské a zahraniční závody na ploché dráze.

Dohoda také podporuje mezinárodní plány rozvoje Eleven Sports pro vstup na nové trhy a zahájené nových digitálních projektů. Další informace budou poskytnuty v následujících týdnech a měsících.

Cílem Polsatu je další rozvoj společnosti a rozšíření distribuce stanic Eleven na polském trhu.

Kanály Eleven Sports 1, Eleven Sports 2, Eleven Sports 3 a Eleven Sports 4 budou i nadále nabízet svým fanouškům přední evropské fotbalové soutěže jako jsou LaLiga Santander, německou Bundesligu, italskou Serie A TIM a The Emirates FA Cup.

Fanoušci Formule 1 mohou sledovat všechny závody sezóny, kvalifikace a tréningy. Portfolio vysílatele zahrnuje práva také na tenisové turnaje ATP 250, EHF Velux Champions League, bojová umění Cage Warriors, švédskou Elitserien, britský SGB Premiership a vybrané zápasy polského národního týmu.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články