v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Domácí výrobník sodové vody / perlivých nápojů
Pracuje na mechanickém principu - žádné baterie, žádná spotřeba elektrické energie
Speciální plastová tlaku odolná lahev na sodovou vodu (0,9 l)
Hermetický uzávěr lahve pomáhá udržet nápoj dlouho nasycený
Speciální dno lahve zajišťuje její dokonalou stabilitu
Možnost volby intenzity nasycení CO2
Instalace bombičky pouhým našroubováním
Bombička je po instalaci skryta uvnitř těla přístroje
Rozměry přístroje (v x š x hl): 42 x 14 x 22 cm .
Jednou použitý.
Původní cena 2290 Kč, nyní 1300 Kč + 100 Kč poštovné .
Barva bílá

Balení obsahuje : 1 ks přístroje JET SodaStream 1 ks praktických
plastových lahví (1 l) 1 ks bombička CO2 pro přípravu 60-70 l nápoje

Cena: 1 300 ,-Kč

Číslo inzerátu:  393821
Vloženo:  20. 06. 2011
Změněno:  20. 06. 2011
Druh:  nabídka
Místo:  celá Česká republika
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Pavel Carda
Ulice:  Husova 33
Město:  Jihlava
Kraj:  Vysočina
Okres:  Jihlava
Telefon:  +420733702071
Další inzeráty od inzerenta >>

Prodám sodastream v záruce - levně. - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Thermomix TM6 Černá
Thermomix lze zakoupit pouze prostřednictvím Vorwerk’s Advisors. Jsme poradcem od roku 2015 a pomohli jsme mnoha zákazníkům a nabízíme poprodejní servis. Cena limitované edice Thermomix TM6 BLACK je 1000 € a lze ji zakoupit jednou platbou. Poznámka: Všechny Thermomixy jsou dodávány s 6měsíčním předplatným Cookidoo, 2letou zárukou a doživotní podporou s námi jako vaším vyhrazeným poradcem. Thermomix TM6 Černá Limitovaná Edice.... €1000 Příslušenství v ceně: Varoma Vařící koš Mísa na mixování Špachtle Splash Guard Motýlí metla 6měsíční zkušební verze Cookidoo Záruka 24 měsíců Thermomix TM6 bílý Edition...... €700 Příslušenství v ceně: Uvítací kniha TM6 – jednoduché nápady Kompletní mixovací nádoba Varoma  Dokončeno Vařící koš Splash Guard Odměrka Motýlí metla Míchací nůž Thermomix špachtle Manuál TM6 Záruka 24 měsíců Marivi's Kitchen 287 Westmount Rd Londýn SE9 1NR Spojené království E-mail: mariviskitchen@gmail.com
Kuchyňský roboti 1 000,-
Eurofit Master-náhradu,červená lišt
Moc prosím,ozvěte se kdo máte ještě někde doma už třeba nepoužívaný kuchyňský robot Eurofit Master, chtěla bych koupit náhradu-červenou lištu na planžety pro strouhání. Robot ještě používám, ale rozbila se mi ta nejčastěji používaná červená lišta na strouhání. Bílou na hranolky mám, ale nedá se použít, je tam větší mezera. Na ceně se určitě domluvíme. Předem děkuji za ochotu a vstřícnost. Email : palibpalib@seznam.cz , telefon : 603 142 667
Kuchyňský roboti dohodou
Novy tyvovy mixer ponor y s prislus
Novy ponorny mixer s prislusenstvim. Zabaleny
Kuchyňský roboti 500,-
Konvice na espresso Cilio
Značka: Cilio Konvice na espresso Cilio 342024 4 šálky - Známky používání: ne - Funkční: netestováno, ale předpokládá se plná funkčnost - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození Typ ovládání: mechanické Model: 342024 Materiál: nerezová ocel Typ: espresso Určení: zrnková káva, mletá káva Vhodné na všechny typy včetně indukce Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 541,-
Espresso Aeternum Bialetti
Značka: Aeternum Bialetti Espresso Aeternum Bialetti Aeterna - Známky používání: ne - Funkční: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození Typ ovládání: mechanické Model: Aeterna Objem zásobníku na vodu: 1 šálek Typ: espresso Určení: mletá káva Materiál: hliník Rozměry: 7 x 13 cm Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 296,-
Moka konvice Pedrini
Značka: Pedrini Moka konvice Pedrini 02CF036 - Známky používání: ne - Funkční: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Kompletní Typ ovládání: elektronické Model: 02CF036 Objem zásobníku na vodu [ml]: 100 (2 šálky) Typ: espresso Určení: mletá káva Vybavena ergonomickou a protiskluzovou rukojetí a víkem pro snadné otevření horní nádoby Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 838,-
Mixér Moulinex
Značka: Moulinex Mixér na polévku Moulinex LM841110 - Známky používání: ano - Funkční: ano - Příslušenství: mixovací nádoba - Silně znečištěna vnitřní nádoba - Dobrý vizuální stav Celková kapacita misky: 3 l Užitečná kapacita misky: 1,2 l Materiál: misky z leštěné nerezové oceli Ušetřete čas automatickými programy a připravte krémové polévky, husté polévky, džemy nebo smoothies Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 1 580,-
Kávovar Ilsa
Značka: Ilsa Kávovar Ilsa 2255604 na 4 šálky - Známky používání: ne - Funkční: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Kompletní: ano Typ ovládání: mechanické Model: 2255604 Objem zásobníku na vodu [ml]: 320 Typ: kávovar Určení: mletá káva Kávovar Ilsa Omnia s indukčním dnem, Materiál: nerezová ocel Barva: stříbrná barva Kapacita 4 šálky Hmotnost položky 0,5 kg Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 389,-
Kávovar Bialetti
Značka: Bialetti Kávovar Bialetti 1167, Oceana - Známky používání: ne - Funkční: netestováno, ale předpokládá se plná funkčnost - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Kompletní: ano Typ ovládání: mechanické Model: Moka Express Export Objem zásobníku na vodu [ml]: 810 Typ: kávovar, espresso Určení: mletá káva Vyrobeno z odolného leštěného hliníku v jedinečném osmibokém tvaru Výklopný horní díl a výtok s bočním výtokem poskytují větší pohodlí Ruční mytí teplou mýdlovou vodou a opláchnutí; Vyrobeno v Itálii . Měří 10 x 20 cm Barva: stříbrná Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 1 059,-
Moka konvice Bialetti
Značka: Bialetti Moka konvice Bialetti La Mokina 1/2 šálku - Známky používání: ano - Funkční: ano - Detailní stav: bez poškození, lehce kapky vody na povrchu, uvnitř čisté - Kompletní: ano Typ ovládání: mechanické Typ: kávovar Určení: mletá káva Model: La Mokina Objem zásobníku na vodu [ml]: 40 Objem: 1/2 šálku Materiál: hliník, plast Barva: stříbrná, černá Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 311,-
Konvice na espresso
Značka: Mauviel Konvice na espresso Mauviel 4470.02 - Známky používání: ne - Funkční: netestováno, ale předpokládá se plná funkčnost - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození - Kompletní: ano Typ ovládání: mechanické Model: 4470.02 Objem zásobníku na vodu [ml]: 750 Typ: espresso Průměr: 6 cm Vhodná na indukci Materiál: nerezová ocel Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 4 805,-
French press Bodum
Značka: Bodum French press Bodum Brazil set se sklenicemi - Známky používání: ano - Funkční: ano - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození Typ ovládání: mechanické Model: K1548-01-10 Objem zásobníku na vodu [ml]: 1000 Typ: kávovar Určení: mletá káva Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 406,-
Moka konvice alessi
Značka: alessi Moka konvice alessi 9090/M 500ml stříbrná - Známky používání: ano - Funkční: netestováno, ale předpokládá se plná funkčnost - Funkčnost tohoto produktu nešlo bohužel otestovat. Na produkt ode mě však máte záruku 12 měsíců a v případě jakéhokoliv problému není problém zboží vrátit nebo reklamovat. - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené - !!! Lehce poškrábané Typ ovládání: mechanické Model: 9090/M Objem zásobníku na vodu [ml]: 500 Typ: espresso Určení: mletá káva Vhodné pro indukci Materiál: 18/10 nerezová ocel zrcadlově leštěná s magnetickým dnem Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Kuchyňský roboti 2 216,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: